1. Qwiek support
  2. Qwiek.melody
  3. Veiligheid- en productspecificaties

Waar vind je het serienummer van de Qwiek.melody?

In dit artikel lees je waar je het serienummer van de Qwiek.melody vindt.

Klik het lichtgrijze klepje aan de bovenzijde van het kastje dat zich aan de achterkant van de Qwiek.melody bevindt, open. Hierdoor valt de klep aan de voorzijde van het kastje ook open.
Aan de binnenzijde van deze klep vind je het serienummer van de Qwiek.melody. Dit bestaat uit de letters 'QM' gevolgd door 12 cijfers.

QM-box-open

Let op! Zorg ervoor dat je het lichtgrijze klepje bovenop het kastje goed dicht klikt, zodat het kastje ook weer waterdicht is afgesloten.