Hoe plaats je de Qwiek.snooze v1 in het bed?

In dit artikel lees je hoe je de Qwiek.snooze op de juiste manier in het bed plaatst.

QS-zonder lampjeZiet je Qwiek.snooze er uit als de afbeelding hier rechts? Dan heb je een nieuwe versie van de Qwiek.snooze. Bekijk alle artikelen over je Qwiek.snooze hier.

Stap 1: plaats de Qwiek.snooze op de juiste manier in bed

Plaats de Qwiek.snooze onder het hoofdkussen en zorg ervoor dat de bovenste rand van de Qwiek.snooze op gelijke hoogte ligt met de rand van het matras. Zo kun je gemakkelijk bij de knoppen.

De Qwiek.snooze is een cliëntgebonden product, wij adviseren je om deze onder het hoofdkussen te laten liggen en aan te laten staan.

Let op! Bij het gebruik van géén of een heel dun hoofdkussen kan het volume (bij 100%) boven 85dB uitkomen, dit veroorzaakt gehoorschade bij langdurig gebruik.

QS-hoofdkussen

Stap 2: sluit alle kabels aan

Verbind de USB-kabel met de adapter en steek de stekker in het stopcontact. Haal de kabel onder het bed door naar het hoofdeinde van het bed en omhoog langs het hoofdbord. Sluit dan de Qwiek.snooze aan op het andere uiteinde van de USB-kabel (de kleine USB-C connector).

Let op! Zorg dat de kabels niet klem komen te zitten bij het verstellen van het bed of hoofdeinde.

QS-bed