Hoe stel ik het WiFi-netwerk in op mijn Qwiek.up?

In dit artikel lees je hoe je de Qwiek.up verbindt met het WiFi-netwerk.

WiFi instellen op de Qwiek.up

Stap 1: Zet de Qwiek.up aan

Let op! Zorg dat er geen belevingsmodule  of camera is ingestoken.

Stap 2: Druk de play-knop (2) gedurende 5 seconden in

Stap 3: Druk vervolgens kort op de ronde knop (6) wanneer de pop-up 'Probeert u de WiFi in te stellen?' in beeld komt

Voeg je netwerkgegevens toe via het WiFi-portaal

Verbind je telefoon, tablet of laptop met de WiFi van de Qwiek.up en vul het wachtwoord in:

QU-wifi verbinden

Naam: Qwiek.up
Wachtwoord: Qwiek.up

Er verschijnt een melding dat er acties nodig zijn voor het WiFi-netwerk. Klik deze melding aan. Krijg je geen melding? Ga in je browser naar connect.qwiek.eu/setup of 192.168.78.1

QU-wifi portaal

Kies het gewenste WiFi-netwerk uit de lijst met beschikbare netwerken, of voeg handmatig een netwerk toe.

Klik op ‘Opslaan en afsluiten’ om de wijzigingen te bewaren en de instellingen af te sluiten. De Qwiek.up zal nu verbinding gaan maken met een opgeslagen beschikbaar netwerk (dit kan even duren).

Controleer of de Qwiek.up verbonden is met het WiFi-netwerk

Op het beginscherm van de Qwiek.up kun je in de rechteronderhoek van het scherm controleren of de Qwiek.up verbonden is.

QU-wifi verbonden