Hoe update je je Qwiek.snooze via de speciale update USB-stick?

In dit artikel lees hoe je je Qwiek.snooze updatet via de door ons opgestuurde USB-stick.

QS-zonder lampje

Ziet je Qwiek.snooze er uit als de afbeelding hier rechts? Dan heb je een nieuwe versie van de  Qwiek.snooze. Bekijk alle artikelen over je Qwiek.snooze hier.

Start de Qwiek.snooze op

Start de Qwiek.snooze op zoals je gewend bent. De Qwiek.snooze is volledig opgestart als het blauwe lampje brandt.

Plaats de update USB-stick

Verwijder de muziekmodule en plaats de door ons geleverde update USB-stick in je Qwiek.snooze. De update wordt nu automatisch uitgevoerd; dit kan enkele minuten duren. Tijdens de update knipperen het blauwe en witte lampje enkele keren kort.

Let op! Verwijder de USB-stick niet  tijdens de (volledige) update. Haal je Qwiek.snooze ook niet van de stroom af tijdens deze update. Dit leidt namelijk tot problemen met de software van je Qwiek.snooze waardoor hij niet meer opstart.

Update geslaagd

Wanneer de update klaar is, hoor je een 'update geslaagd'-geluid. Je moet nu de USB-stick uit de Qwiek.snooze halen. De Qwiek.snooze zal vervolgens uit zichzelf opnieuw opstarten. Neem de Qwiek.snooze pas weer in gebruik als het opstart-proces (volledig) klaar is (en het blauwe lampje brandt).

Let op! Als je de USB-stick niet verwijdert wanneer het 'update geslaagd'-geluid klinkt, zal de Qwiek.snooze blijven updaten en herstarten. Zorg er dus voor dat je de USB-stick verwijdert na het geluidssignaal.

Klaar voor gebruik

Wanneer de Qwiek.snooze opnieuw is opgestart, kun je deze weer gebruiken zoals je gewend bent.  Je hebt de Qwiek.snooze update USB-stick niet meer nodig.

Problemen met verbinding tussen je Qwiek.snooze en de app?
Na een update kan het gebeuren dat de Qwiek.snooze app geen/moeilijk verbinding maakt met je Qwiek.snooze. Dit probleem wordt veroorzaakt door 'oude' bluetooth-instellingen op de tablet/smartphone waarop de app is geinstalleeerd.
Voer de volgende procedure uit als dat het geval is: verbinding problemen.  Vaak helpt het ook om je Qwiek.snooze enkele minuten van de stroom af te halen.