Hoe werkt de .snooze v1 app?

In dit artikel lees je waar je de .snooze app v1 kunt downloaden en hoe je deze kan koppelen aan je Qwiek.snooze v1.

QS-zonder lampjeZiet je Qwiek.snooze er uit als de afbeelding hier rechts? Dan heb je een nieuwe versie van de Qwiek.snooze. Bekijk alle artikelen over je Qwiek.snooze hier.

Meekijken op een tablet

De .snooze v1 app biedt inzicht in de slaapgegevens en onrustige periodes tijdens de nacht, met als uiteindelijk doel om de kwaliteit van de slaap te verbeteren.

Let op! Deze slaapgegevens kunnen niet worden gebruikt voor het stellen van een
diagnose of het monitoren van een ziekte of andere aandoeningen.

Let op! Wanneer je de Qwiek.snooze bij meerdere personen inzet, biedt dit een onjuiste weergave van de slaapgegevens.

Download de .snooze app in de App Store

De app vind je in de App Store door te zoeken op ".snooze".

app icoontjes

Let op! De .snooze app is alleen beschikbaar voor een Apple iPhone en iPad die iOS 11 of hoger ondersteunt.

Koppel de app aan de Qwiek.snooze v1

Open de app. Klik in de app de juiste Qwiek.snooze v1 aan op basis van het
serienummer.

Om in te loggen gebruik je als wachtwoord de laatste 4 cijfers van het serienummer.