Wat zijn de functies van de knoppen op de Qwiek.snooze v1?

In dit artikel leggen we uit hoe je de Qwiek.snooze v1 kunt bedienen en wat de functies zijn van alle knoppen.

QS-zonder lampje

Ziet je Qwiek.snooze er uit als de afbeelding hier rechts. Dan heb je een nieuwe versie van de Qwiek.snooze. Bekijk alle artikelen over je Qwiek.snooze hier.

Knoppenpaneel

QS-knoppen

1. Statuslampje
    Geeft de status van de Qwiek.snooze v1 aan
    1. Wit: Opstartmodus
    2. Blauw: Klaar voor gebruik en tevens licht het statuslampje op bij indrukken van de knoppen.
  2. Start/pauze knop
    Met de start/pauze knop kunt u de muziek starten of pauzeren alsmede de herhaal (repeat) aan of uitzetten. De herhaal functie kan ge(de)activeerd worden door de Start/pauze knop lang ingedrukt te houden. De Qwiek.snooze zal de led knipperen ter bevestiging.
  3. Volume zachter
  4. Volume harder
  5. Muziekmodule compartiment
    In dit compartiment, te vinden achter het klittenband, bevindt zich een USB aansluiting voor de muziekmodules.
  6. Muziekmodule aansluiting

Let op! De muziek staat veel harder voor de cliënt, controleer dus altijd of de muziek niet te hard staat.