1. Qwiek support
  2. Qwiek.up
  3. Qwiek.connect og andet tilbehør

Hvilke krav stiller Qwiek til WiFi-netværket for videoopkald?

I denne artikel finder du kravene, vi stiller til WiFi-netværket for at kunne bruge Qwiek.connect.

Konfigurationsportal

For at tillade Qwiek.up at oprette forbindelse til et WiFi-netværk, skal dette netværk tilføjes til Qwiek.up's netværksliste. For en detaljeret trin-for-trin vejledning, se: Sådan indstiller jeg WiFi på min Qwiek.up.

Krav til WiFi-netværk

WiFi-netværket, som du ønsker at forbinde Qwiek.up til, skal opfylde følgende krav:

• Det skal være sikret med en adgangskode i en WPA- eller WPA2-kryptering med mindst 8 og højst 63 tegn.
  • Netværket skal fungere på 2,4 GHz frekvens. Hvis dit netværk udsender flere frekvenser, vil Qwiek.up kun opdage og kunne forbinde til 2,4 GHz frekvensen.
  • Internetadgang skal være tilgængelig uden brug af en web-login (captive portal).
  • DHCP-serveren skal være aktiv for automatisk IP-tildeling.
  • Internettrafik skal være tilladt via UDP/TCP-port 10000.
  • Der skal være god dækning på de steder, hvor Qwiek.up og Qwiek.connect vil blive brugt.
  • Minimum internethastighed på 5 Mbps både til download og upload. Test for eksempel med WhatsApp eller FaceTime videoopkald på det pågældende WiFi-netværk i rummet, hvor Qwiek.up vil være placeret. Hvis dette virker, er dit netværk sandsynligvis også egnet til videoopkald via Qwiek.connect.

WiFi-brug

Qwiek.up er en indlejret Linux-løsning, der bruger en ARM-processor på en elektronisk platform udviklet af Qwiek. Ved at tilføje en WiFi-module får Qwiek.up mulighed for at bruge internettet til:

• At synkronisere indstillinger med Qwiek-servere.
  • At udveksle data via standard TCP-webporte 80 og 443.
  • At kontrollere og downloade softwareopdateringer.
  • At sende fejlrapporter og bugrapporter.
  • At sende anonym brugsinformation til produktforbedringer og serviceformål.
  • At foretage videokald; til dette bruges UDP / TCP-port 10000.