Hvordan kan jeg streame musik til min Qwiek.snooze?

Du kan enten afspille Qwiek-afspilningslister på din Qwiek.snooze eller vælge at streame musik via Bluetooth til din Qwiek.snooze.

Sørg for, at din Qwiek.snooze har den seneste softwareversion. Følg disse instruktioner for at opdatere din Qwiek.snooze Hvordan opdaterer jeg min Qwiek.snooze?

Trin 1: Første gang du opretter forbindelse med Bluetooth

Har du allerede tidligere været tilsluttet via Bluetooth? Så gå videre til 'Trin 2'.

Trin 2: Aktiver Bluetooth-tilstand

Når Qwiek.snooze er forbundet med appen, kan du ændre afspilningstilstanden til "bluetooth streaming" i "Indstillinger".

Du kan også aktivere bluetooth-tilstanden uden at bruge appen. Følg nedenstående trin:

1. Hold den runde knap på Qwiek.snooze nede i 3 sekunder, indtil LED-lyset lyser blåt op.
Qwiek.snooze er nu i bluetooth-tilstand.

Trin 3: Par din telefon eller tablet

For at kunne streame musik fra din telefon eller tablet til Qwiek.snooze, skal den være parret. Hold "+"-knappen nede for at aktivere parningstilstanden på Qwiek.snooze.

Når du hører parringslyden, kan du vælge Qwiek.snooze på din telefon/tablet fra listen over Bluetooth-enheder.

Tip: Problemer med at parre? Tjek følgende:

• Hvis Qwiek.snooze laver en gentagende "par" lyd, betyder det, at den er i parningstilstand. Hvis lyden ikke kan høres, skal du holde "+"-knappen nede for at aktivere parningstilstanden.
  • Det kan være, at du ser Qwiek.snooze to gange på listen over Bluetooth-enheder / tilgængelige enheder. Forbind derefter med begge muligheder.
  • Prøv eventuelt at slukke og tænde for bluetooth på din telefon eller tablet for at forsøge at forbinde igen.

Trin 4: Stream musik

Qwiek.snooze er nu parret. Du kan streame musik fra den tilsluttede enhed, f.eks. fra en Spotify-afspilningsliste.

Trin 5: Tilbage til Qwiek-afspilningslister

For at vende tilbage til de afspilningslister, der er på Qwiek.snooze, følg nedenstående trin:

1. Hold den runde knap på Qwiek.snooze nede i 3 sekunder, indtil LED-lyset lyser grønt op.

Nu afspiller din Qwiek.snooze igen Qwiek-afspilningslisterne.

QS-groen lampje