Hoe kan ik muziek streamen naar mijn Qwiek.snooze?

Je kunt Qwiek afspeellijsten afspelen op je Qwiek.snooze, of ervoor kiezen om muziek via bluetooth naar je Qwiek.snooze te streamen.

Jackbot_QS1_ProductZiet je Qwiek.snooze er uit als de afbeelding hier rechts? Dan heb je de eerste versie van de Qwiek.snooze. Bekijk alle artikelen over je Qwiek.snooze hier. Deze zijn te herkennen aan (v1) in de titel.

Stap 1: zet de bluetooth modus aan

Wanneer de Qwiek.snooze verbonden is met de app, kun je in 'Instellingen' de afspeelmodus wijzigen naar 'bluetooth streamen'.

Je kunt de bluetooth modus ook activeren zonder gebruik te maken van de app. Volg dan onderstaande stappen:

1. Houd de ronde knop van de Qwiek.snooze gedurende 3 seconden ingedrukt. Het LED-lampje begint vervolgens te knipperen. Dit geeft aan dat je je in het menu van de Qwiek.snooze bevindt.
  2. Druk vervolgens op +/- totdat het LED-lampje blauw oplicht. Druk op de ronde knop om deze keuze te bevestigen.

De Qwiek.snooze staat nu in de bluetooth modus.

QS-blauw lampje

Stap 2: koppel je telefoon of tablet

Om vanaf je telefoon of tablet muziek te streamen naar de Qwiek.snooze, dient deze gekoppeld te zijn. Houd de plus knop ingedrukt om de koppelmodus van de Qwiek.snooze te activeren.

Wanneer je het koppelgeluid hoort, kun je op je telefoon/tablet  de Qwiek.snooze selecteren in de lijst van bluetooth apparaten.

Tip: problemen met koppelen? Controleer het volgende:

• Maakt de Qwiek.snooze een herhalend "koppel" geluid, dan staat hij in koppelmodus. Is het geluid niet hoorbaar? Houd de plus knop ingedrukt om de koppelmodus te activeren.
  • Het kan zijn dat je de Qwiek.snooze tweemaal in de lijst met bluetooth apparaten / beschikbare apparaten ziet staan. Verbind dan met beide opties.
  • Zet eventueel de bluetooth van je telefoon of tablet uit en opnieuw aan om het verbinden nogmaals te proberen.

Stap 3: stream muziek

De Qwiek.snooze is nu gekoppeld. Je kunt muziek streamen vanaf het gekoppelde apparaat, bijvoorbeeld vanuit een Spotify Playlist.

Stap 4: terug naar Qwiek afspeellijsten

Om terug te gaan naar de afspeellijsten die op de Qwiek.snooze staan, volg je onderstaande stappen:

1. Houd de ronde knop van de Qwiek.snooze gedurende 3 seconden ingedrukt. Het LED-lampje begint vervolgens te knipperen. Dit geeft aan dat je weer terug bent in het menu van de Qwiek.snooze.
  2. Druk vervolgens op +/- totdat het LED-lampje groen oplicht. Druk op de ronde knop om deze keuze te bevestigen.

Je Qwiek.snooze speelt nu weer Qwiek afspeellijsten af.

QS-groen lampje