Hoe kan ik de hoes van mijn Qwiek.snooze reinigen?

De Qwiek.snooze is een persoonsgebonden product. Wanneer deze bij een ander persoon wordt ingezet, raden we aan om de hoes te wassen.

Jackbot_QS1_ProductZiet je Qwiek.snooze er uit als de afbeelding hier rechts? Dan heb je de eerste versie van de Qwiek.snooze. Bekijk alle artikelen over je Qwiek.snooze hier. Deze zijn te herkennen aan (v1) in de titel.


Stap 1: haal de Qwiek.snooze uit de hoes

Je kunt de Qwiek.snooze gemakkelijk uit de hoes halen. Maak hiervoor het klittenband aan de onderzijde van de hoes eerst los.

QS-back

Stap 2: was de hoes volgens de voorschriften

De hoes kan worden gewassen op 40 °C. Volg de wasinstructies op het waslabel.

Let op! De elektronica mag niet nat worden. Haal de Qwiek.snooze uit de hoes voordat je de hoes wast.

Stap 3: overige onderdelen reinigen

De kabels en stroomadapter kunnen worden gereinigd met een oplossing van afwasmiddel en een zachte, niet pluizende doek.

Stap 4: stop de Qwiek.snooze terug in de hoes

Wanneer alle onderdelen schoon en droog zijn, kun je de hoes van de Qwiek.snooze weer terug doen. Let erop dat je de Qwiek.snooze weer goed om terug in de hoes doet, rekening houdend met de plek van de kabel en de knoppen.

Let op! Trek niet aan de kabel als je de Qwiek.snooze weer terug in de hoes doet. Dit kan de kabel en andere elektronica beschadigen.

Let op! Laat na het schoonmaken alle onderdelen goed drogen alvorens de Qwiek.snooze in te schakelen, om kortsluiting te voorkomen.