Hoe koppel ik de app aan mijn Qwiek.snooze?

Met de Qwiek.snooze app wordt het gebruik van de Qwiek.snooze nog eenvoudiger. Download de app in de App Store of Google Play Store en koppel hem aan jouw Qwiek.snooze.

Ziet je Qwiek.snooze er uit als de afbeelding hier rechts? Dan heb je de eerste versie van de Qwiek.snooze. Bekijk alle artikelen over je Qwiek.snooze hier. Deze zijn te herkennen aan (v1) in de titel.

De app stelt u in staat om Qwiek.snooze op afstand te bedienen zonder uw cliënt te storen. Als uw cliënt bijvoorbeeld in bed ligt en onrustig wordt, kunt u eenvoudig de muziek wijzigen of stoppen via de app.

U kunt ook afspeellijsten wijzigen door simpelweg de gewenste afspeellijst te selecteren uit de lijst met beschikbare afspeellijsten in de app. Daarnaast biedt de app een overzicht van al uw Qwiek.snooze-apparaten en kunt u ze een herkenbare naam geven. Dit is handig als er meerdere beschikbaar zijn op uw afdeling.

Download de Qwiek.snooze app

Download de Qwiek.snooze app in de App Store and Play Store.

Koppel de app aan de Qwiek.snooze app

Koppel de app daarna aan de Qwiek.snooze.

Als er nog geen Qwiek.snooze aan de app gekoppeld is, druk dan op de plus bij 'Mijn Snooze(s)'.
Druk vervolgens op de +knop van de betreffende Qwiek.snooze. Wanneer de app dit registreert, zal deze automatisch verbinding maken. Je kunt nu de Qwiek.snooze besturen en altijd gemakkelijk opnieuw verbinding maken via  'Mijn snooze(s)'.

Wil je nog een Qwiek.snooze koppelen? Druk dan op de plus bij  'Mijn Snooze(s)'.

Let op een aantal punten:

• zorg ervoor dat de Qwiek.snooze binnen een afstand van 10 meter ligt van de telefoon/tablet waarop de Qwiek.snooze app staat.
  • de Qwiek.snooze mag op dat moment geen muziek aan het afspelen zijn. Dan werkt de koppeling namelijk niet.
  • controleer of de bluetooth van je telefoon/tablet aan staat.

Pair snooze_QSapp

Let op! Een Qwiek.snooze kan via maximaal 3 verschillende telefoons/tablets aan de Qwiek.snooze app gekoppeld worden. Wanneer meer apparaten verbinding hebben gemaakt met dezelfde Qwiek.snooze, zal de het apparaat dat het eerst gebruikt is om de koppeling met de app te maken, worden 'vergeten'.