Hoe reset ik mijn Qwiek.snooze v1?

De Qwiek.snooze v1 heeft een reset functie. Met deze functie kun je alle instellingen en gegevens wissen en de fabrieksinstellingen terugzetten.

QS-zonder lampjeZiet je Qwiek.snooze er uit als de afbeelding hier rechts? Dan heb je een andere versie van de Qwiek.snooze. Bekijk alle artikelen over je Qwiek.snooze hier.

Fabrieksinstellingen

Wil je alle instellingen op de Qwiek.snooze v1 wissen, zoals naam en verbonden apparaten? Gebruik de reset functie van de Qwiek.snooze.

Stap 1: Sluit de adapter aan op het stopcontact

Je kunt de Qwiek.snooze resetten door de 3 knoppen (play, min, plus) tegelijkertijd ingedrukt te houden terwijl de Qwiek.snooze wordt ingeschakeld. Om er zeker van te zijn dat de knoppen vanaf het begin worden ingedrukt, begin met het insteken van de adapter in het stopcontact, maar sluit de adapter nog niet aan op je Qwiek.snooze.

Stap 2: Druk op de 3 knoppen en houd ze ingedrukt

Druk eerst op de 3 knoppen op de Qwiek.snooze en sluit dan de adapter aan. Dit kan lastig zijn met twee handen, dus vraag indien nodig een collega om hulp.

Stap 3: Houd de knoppen ingedrukt totdat de Qwiek.snooze opnieuw opstart

Houd de 3 knoppen ingedrukt totdat de reset begint. Dit kan een minuut of twee duren. Je zult het normale opstartgeluid horen, gevolgd door een reset geluid. De LED zal knipperen (blauw-wit) terwijl je de knoppen ingedrukt houdt. Als de LED's niet knipperen, is de reset sequentie niet gestart en moet je teruggaan naar stap 1.

Na het reset geluid zal de Qwiek.snooze opnieuw opstarten. Je kunt nu de knoppen loslaten.

Jackbot_QS1_Product

Stap 4: Verder gebruik

Na het terugzetten van de Qwiek.snooze naar de fabrieksinstellingen kunnen er enkele nieuwe functionaliteiten ontbreken. Om toegang te krijgen tot deze functionaliteiten, moet je de nieuwste software-update installeren. Dit kun je doen door de Qwiek.snooze aan te sluiten op de .snooze app en te klikken op het tandwiel icoon in de rechterbovenhoek. Daar kun je de volgende beschikbare update downloaden. Mogelijk moet je een paar keer updaten om naar de nieuwste versie te gaan.