Hoe stream je muziek op de Qwiek.snooze v1?

In dit artikel lees je hoe je muziek kunt streamen op de Qwiek.snooze v1.

QS-zonder lampjeZiet je Qwiek.snooze er uit als de afbeelding hier rechts? Dan heb je een nieuwe versie van de Qwiek.snooze. Bekijk alle artikelen over je Qwiek.snooze hier.

Muziek streamen op de Qwiek.snooze v1

Via de bluetooth verbinding van de Qwiek.snooze v1 kun je vanaf andere apparaten muziek op de Qwiek.snooze v1 afspelen. Denk bijvoorbeeld aan muziek vanuit Spotify die je via je telefoon op de Qwiek.snooze v1 kunt afspelen. Om dit te doen heb je een telefoon of tablet met bluetooth verbinding nodig. Zorg ervoor dat de bluetooth op deze tablet of telefoon aanstaat.

Stap 1: zet de bluetooth streaming functionaliteit van de Qwiek.snooze v1 aan

U kunt dit op 2 manieren doen:

1. Via de .snooze app: ga via het menu (gele driehoek) naar instellingen en kies de bluetooth modus.
  2. Op de Qwiek.snooze v1: houd tegelijk de play (>) en plus (+) knop gedurende 3 seconden ingedrukt. Het blauwe lampje zal eenmaal knipperen en het modus wissel geluid klinkt.

QS-tablet-bluetooth

Is dit de eerste keer dat je verbinding maakt met de Qwiek.snooze v1? Ga verder naar stap 2.

De Qwiek.snooze v1 staat nu in bluetooth modus en zal automatisch verbinden met het apparaat dat eerder verbonden is geweest met de Qwiek.snooze v1. Gebeurt dit niet? Ga dan naar stap 3.

Stap 2: eerste keer verbinden met de Qwiek.snooze v1

Wanneer dit de eerste keer is dat je je telefoon of tablet verbindt met deze Qwiek.snooze v1, dien je de koppelmodus te activeren. Houd tegelijkertijd de play (>) en plus (+) gedurende 3 seconden ingedrukt. Het blauwe lampje zal blijven knipperen en je hoort een zoek geluid.

QS-knoppen-verbinden

Stap 3: selecteer je Qwiek.snooze v1 bij bluetooth instellingen

Selecteer de Qwiek.snooze v1 uit het overzicht van beschikbare apparaten op je telefoon of tablet.

QS-bluetooth

Stap 4: muziek afspelen

Je kunt nu via je telefoon of tablet muziek afspelen op de Qwiek.snooze v1.

Bluetooth verbinding verbreken

De bluetooth verbinding kun je op 2 manieren verbreken:

1. Via de .snooze app: ga via het menu (gele driehoek) naar instellingen en kies de bluetooth.
  2. Op de Qwiek.snooze v1: houd tegelijk de play (>) en min (-) knop gedurende 3 seconden ingedrukt. Het blauwe lampje zal 3 keer knipperen en het modus wissel geluid klinkt.

QS-tablet-bluetooth(1)