Hoe zet je muziek op de Qwiek.melody?

In dit artikel lees je hoe je muziek op de Qwiek.melody kunt zetten.

Stap 1: haal de USB-stick uit de Qwiek.melody

Klik het lichtgrijze klepje aan de bovenzijde van het kastje dat zich aan de achterkant van de Qwiek.melody bevindt, open. Hieronder zitten 2 torx schroeven die de klep dicht houden, draai deze los. Hierdoor valt de klep aan de voorzijde van het kastje ook open. Haal de USB-stick uit het kastje. Sluit de klep aan de voorkant weer en duw het lichtgrijze klepje aan de bovenzijde goed dicht.

QM-box-open

Let op! Zorg ervoor dat je het lichtgrijze klepje bovenop goed dicht duwt zodat het kastje waterdicht is afgesloten.

Stap 2: verzamel je muziek

De Qwiek.melody kan iedere dag andere muziek afspelen. Verzamel hiervoor muziekbestanden die je graag wilt afspelen en zorg ervoor dat deze als MP3 bestand zijn opgeslagen.

Stap 3: plaats de muziek op de USB-stick

Steek de USB-stick in je computer en navigeer naar de verkenner. Open de map van de USB-stick; hierin staan submappen met de naam van elke dag van de week. Open een gewenste submap (bijvoorbeeld de map 'Monday') en kopieer je eigen muziekbestanden naar deze map om ze op die dag af te spelen. Herhaal dit voor alle dagen.

QM-muziek(1)

Let op! Verander de mappenstructuur niet. Als je de submappen (de dagen) verwijdert, speelt de Qwiek.melody alle muziek die op de USB-stick staat, af.

Stap 4: plaats de USB-stick terug in de Qwiek.melody

Open het kastje aan de achterzijde van de Qwiek.melody en plaats de USB-stick terug in de USB-poort.