Snel aan de slag met je Qwiek.snooze

Zo zet je de Qwiek.snooze aan en kun je muziek afspelen.

Jackbot_QS1_ProductZiet je Qwiek.snooze er uit als de afbeelding hier rechts? Dan heb je de eerste versie van de Qwiek.snooze. Bekijk alle artikelen over je Qwiek.snooze hier. Deze zijn te herkennen aan (v1) in de titel.

Stap 1: zet de Qwiek.snooze aan

Sluit de kabel van de Qwiek.snooze aan op de adapter en steek de stekker in het stopcontact. De Qwiek.snooze begint hierna zelf met opstarten.

QS-kabeltje koppelen

Stap 2: wacht tot het lampje groen is

De Qwiek.snooze heeft wat tijd nodig om op te starten. Zodra het lampje groen brandt en je het opstartgeluid hoort, is je Qwiek.snooze klaar voor gebruik!

QS-groen lampje

Stap 3: speel muziek af

Met de knoppen kun je het volume aanpassen (+ en -) en de muziek starten (o).