1. Qwiek support
  2. Qwiek.snooze v1
  3. Veililigheid- en productspecificaties

Veiligheidsinstructies en technische specificaties Qwiek.snooze v1

In dit document lees je de veiligheidsinstructies en technische specificaties met betrekking tot de Qwiek.snooze v1. Deze staan ook in de Qwiek.snooze v1 handleiding.

Algemeen

• QU-technische specificaties handleiding
    Er zijn belangrijke gebruiksinstructies. Lees deze (bijgeleverde) veiligheidsvoorschriften/handleiding  aandachtig door vóór gebruik van de Qwiek.snooze v1.
  • Controleer voordat je de stekker in het stopcontact steekt, ook de netspanning (220v) van het apparaat. Je vindt deze op het label van de meegeleverde stroomadapter.
  • Neem in geval van een defect direct contact op met Qwiek voor het verkrijgen van vervangende
    onderdelen.
  • De Qwiek.snooze v1 is ontworpen om altijd aan te staan en heeft dus geen knop om hem standby te zetten of uit te schakelen. Om de Qwiek.snooze v1 helemaal uit te zetten, moet je de
    stekker uit het stopcontact halen.

Let op! Gebruik uitsluitend de meegeleverde kabels en stroomadapter voor de Qwiek.snooze v1.

Plaatsing

• Plaats de Qwiek.snooze v1 zo op het matras dat de bovenrand van de Qwiek.snooze v1 gelijk ligt
    met de bovenzijde van het matras.
  • Leg het hoofdkussen van de cliënt zo op de Qwiek.snooze v1 dat het bedieningspaneel van de
    Qwiek.snooze v1 (nog) zichtbaar is.

Privacy en veiligheid

• Wanneer de Qwiek.snooze v1 zichtbaar/voelbaar beschadigd is, moet je direct de stekker uit het
    stopcontact halen. Verder gebruik van de Qwiek.snooze v1 is op eigen risico.
  • De Qwiek.snooze v1 voert gedurende het gebruik metingen uit om 'de nachtrust' inzichtelijk te maken. Bewegingen en geluidsniveau worden vastgelegd door vier sensoren.
  • Data worden alleen op de Qwiek.snooze v1 opgeslagen en omgezet in patronen die 'de
    nachtrust' beschrijven. Deze inzichten kun je bekijken via de Qwiek.snooze v1 app.
  • Om de privacy van gebruikers te waarborgen, verzamelt de Qwiek.snooze v1 nooit persoonsgegevens. De data die de vier sensoren ophalen, zijn alleen gekoppeld aan het unieke serienummer van het product. Dit serienummer is bij Qwiek nooit gekoppeld aan een cliënt.
  • Om het inzicht in 'de nachtrust' te kunnen weergeven in de Qwiek.snooze v1 app, gebruikt Qwiek een beveiligde verbinding om de data uit te wisselen tussen de Qwiek.snooze v1 en de app.
  • Voor meer informatie zie de Privacy policy op de www.qwiek.eu.

Onderhoud en reparatie

Let op! De rits aan de achterzijde is enkel bedoeld voor service-doeleinden. Laat onderhoud en reparatie over aan gekwalificeerd Qwiek personeel.

Garantievoorwaarden

De garantievoorwaarden van Qwiek producten vind je op onze website: www.qwiek.eu/garantievoorwaarden

Disclaimer

Op dit Qwiek product is onze disclaimer van toepassing: www.qwiek.eu/disclaimer

Productspecificaties

Lengte x Breedte x Hoogte: 50 x 37 x 3 cm

Gewicht: 620 gram

Netvoeding, Input: 80-264V~, 47-63 Hz, 0.4A

Output: 5V DC, 2.4A

Stroomverbruik: max. 15 Watt

Versterker: twee klasse D mono versterkers

Luidsprekers: twee 1,3” luidsprekers, 8 Ohm impedantie 2 Watt RMS vermogen / 5 Watt maximum
Frequency response 150–20000 Hz

Sensoren: een microfoon en drie bewegingssensoren

Connectiviteit: BLE voor verbinden met de Qwiek.snooze v1 app, bluetooth voor muziek streaming, USB 2.0 voor muziekmodules en USB-C voor stroomadapter

Materiaal: hoes 100% polyester coating van 70% polyester/30% PU trekkracht 1800 Newton scheurweerstand 85 Newton

Vochtbestendig: de hoes van de Qwiek.snooze v1 is waterafstotend door de PU coating, maar grote hoeveelheden vocht kan schade aan de elektronica veroorzaken.

Instructies met betrekking tot afvalverwerking (WEEE-richtlijnen)

QU-technische specificaties afval

Gooi dit elektronische apparaat niet bij het afval wanneer je het niet langer gebruikt. Lever het product in bij een organisatie die zorgdraagt voor het recyclen van technische apparatuur, zodat het milieu zo min mogelijk wordt belast.

CE conformiteitsverklaring

Wij, Qwiek BV, verklaren hierbij dat de Qwiek.snooze v1.x voldoet aan de essentiële richtlijnen van Low Voltage Directive
– 2014/35/EU, Electromagnetic Compatibility Directive (EMC)
– 2014/30/EU en Restriction of Hazardous Substances in
Electrical and Electronic Equipment (RoHS) – 2011/65/EU. Een ondertekende conformiteitsverklaring kan indien gewenst worden opgevraagd bij Qwiek.