Hvad er funktionerne af knapperne på Qwiek.snooze?

Med disse knapper kan du tænde og slukke for musikken på din Qwiek.snooze.

Kontrolpanel

Qwiek.snooze har 3 knapper, som styrer musikken:

+   Øg lydstyrken

-    Formindsk lydstyrken

o   Start / stop musikken

Tryk på den runde knap 2 gange hurtigt i træk, når der ikke afspilles musik, for at sætte musikken på gentagelse. Denne knap bruges også til at aktivere bluetooth-streaming.

QS-zonder lampje

Du kan også betjene Qwiek.snooze via Qwiek.snooze-appen.

Bemærk! Lydstyrken på Qwiek.snooze er som standard kun sat til 75% for at undgå høreskader. Hvis du ønsker en højere lydstyrke, kan du ændre indstillingen for maksimal lydstyrke til 100% via Qwiek.snooze-appen.