Wat zijn de functies van de knoppen op de Qwiek.snooze?

Met deze knoppen kun je muziek op je Qwiek.snooze aan- en uitzetten.

Jackbot_QS1_ProductZiet je Qwiek.snooze er uit als de afbeelding hier rechts? Dan heb je de eerste versie van de Qwiek.snooze. Bekijk alle artikelen over je Qwiek.snooze hier. Deze zijn te herkennen aan (v1) in de titel.

Knoppenpaneel

De Qwiek.snooze heeft 3 knoppen waarmee de muziek bediend kan worden:

+   volume hoger

-    volume lager

o   start / stop de muziek
      Druk de ronde knop 2x snel achter elkaar in terwijl er geen muziek afspeelt om de muziek op herhalen te zetten. Deze knop wordt ook gebruikt om bluetooth streamen te activeren.

QS-zonder lampje

Je kunt de Qwiek.snooze ook bedienen via de Qwiek.snooze app.

Let op! Het volume van de Qwiek.snooze gaat standaard maar tot 75% om gehoorschade te voorkomen. Indien een harder volume gewenst is kun je via de Qwiek.snooze app de instelling voor het maximale volume veranderen naar 100%.