Hoe update ik mijn Qwiek.up?

In dit artikel lees je hoe je ervoor zorgt dat jouw Qwiek.up gebruik maakt van de meest recente software versie en daarmee ook van de nieuwste functiemogelijkheden.

Qwiek.up updaten

Wanneer je Qwiek.up verbonden is met een WiFi-netwerk zal deze automatisch updates downloaden en installeren. Zorg er dus voor dat je Qwiek.up regelmatig met het WiFi-netwerk verbonden is, zodat je steeds gebruik kunt maken van de meest recente software versie.

Wanneer een software update gedownload is, zie je onderin het startscherm - in groene letters - de tekst 'Update beschikbaar!'. Start de Qwiek.up opnieuw op om de update daadwerkelijk te installeren. Het kan zijn dat je Qwiek.up dan eenmalig iets langzamer is tijdens het opstarten.

Let op! Laat de Qwiek.up aanstaan als hij bezig is met een update.

QU-software beschikbaar

Is de Qwiek.up niet verbonden met een WiFi-netwerk?

Volg hier de instructies om een WiFi-netwerk in te stellen.