1. Qwiek support
  2. Qwiek.snooze
  3. Veiligheid- en productspecificaties

Veiligheidsinstructies en technische specificaties Qwiek.snooze

In dit document lees je de veiligheidsinstructies en technische specificaties met betrekking tot de Qwiek.snooze.

Algemeen

• QU-technische specificaties handleiding Er zijn belangrijke gebruiksinstructies. Lees deze (bijgeleverde) veiligheidsvoorschriften/handleiding  aandachtig door vóór gebruik van de Qwiek.snooze.
  • Controleer, voordat je de stekker in het stopcontact steekt, de netspanning (230v) van de Qwiek.snooze. Je kunt deze vinden op het label van de meegeleverde stroomadapter.
  • De Qwiek.snooze is ontworpen om altijd aan te staan en heeft daarom geen knop om hem in stand-by te zetten of uit te schakelen. Om de Qwiek.snooze helemaal uit te zetten, dien je de stekker uit het stopcontact te halen.
  • Het materiaal van de Qwiek.snooze is flexibel. Doordat het enigszins ‘meebuigt’ naar de vorm van je kussen als je erop ligt, wordt het gebruikscomfort vergroot. Let op: deze buigbaarheid is beperkt. De Qwiek.snooze is niet gemaakt om in een andere vorm te buigen en bijvoorbeeld dubbel te vouwen. Dit zal je Qwiek.snooze permanent beschadigen.

Let op! Gebruik uitsluitend de meegeleverde kabels en stroomadapter voor de Qwiek.snooze. Wanneer je een andere adapter gebruikt, kan de Qwiek.snooze beschadigd raken en onveilig in gebruik worden. Neem in geval van een defect of schade aan je Qwiek.snooze contact op met Qwiek, zodat we samen kunnen bepalen welke actie ondernomen moet worden om de Qwiek.snooze te repareren.

Plaatsing

• Leg de Qwiek.snooze onder het hoofdkussen op het matras. Let erop dat het bedieningspaneel van de Qwiek.snooze naast het kussen uitsteekt, zodat de knoppen ingedrukt kunnen worden zonder het hoofdkussen op te hoeven tillen.

• De Qwiek.snooze is niet ontwikkeld om te gebruiken zonder hoofdkussen.

• Om te voorkomen dat de kabel van de Qwiek.snooze in de weg ligt, kan deze onder het matras gestopt worden. Let wel op dat de kabel niet klem komt te zitten wanneer het bed in hoogte wordt versteld, of anderszins beweegt. Dit kan de kabel of de Qwiek.snooze beschadigen.

• Om te voorkomen dat de Qwiek.snooze verschuift gedurende de nacht kan deze ook onder het hoeslaken gestoptworden.

• Plaats de Qwiek.snooze niet in een vochtige omgeving zoals een badkamer. Dit kan zorgen voor kortsluiting in de elektronica.

Gebruik

• De Qwiek.snooze geeft zichtbare en hoorbare signalen bij het gebruik van de knoppen. Gebeurt dit niet? Controleer of de stroom goed is aangesloten of raadpleeg www.qwiek.eu/use-my-snooze voor meer hulp.

• De Qwiek.snooze geeft foutmeldingen weer met een rood lampje. Meer informatie over foutmeldingen en hulp om deze op te lossen, is te vinden op www.qwiek.eu/use-my-snooze.

Let op! Het volume klinkt harder voor de persoon die op het kussen ligt dan voor de persoon die naast het bed staat. Langdurig luisteren naar een te hard volume kan gehoorbeschadiging veroorzaken.

Veiligheid en privacy

• Wanneer de Qwiek.snooze zichtbaar/voelbaar beschadigd is, dien je direct de stekker uit het stopcontact te halen. Verder gebruik van de Qwiek.snooze is op eigen risico.
  • Om privacy te waarborgen verzamelt de Qwiek.snooze nooit persoonsgegevens. Gebruiksdata en foutlogboeken bevatten geen persoonlijke informatie en worden enkel gekoppeld aan het serienummer van de Qwiek.snooze. Dit serienummer is bij Qwiek nooit gekoppeld aan een persoon.
  • Voor meer informatie zie: www.qwiek.eu/privacy.

Garantievoorwaarden

De garantievoorwaarden van Qwiek producten vind je op onze website: www.qwiek.eu/garantievoorwaarden.

Disclaimer

Op dit Qwiek product is onze disclaimer van toepassing: www.qwiek.eu/disclaimer

Onderhoud & reparatie

Let op! Laat onderhoud en reparatie over aan gekwalificeerd Qwiek personeel.

Product informatie

Lengte x Breedte x Hoogte: 61 x 11 x 2,5 cm

Gewicht: 620 gram

Netvoeding: Input: 80-264V ac, 0,5A; 47-63 Hz, Output: 12,2V DC 1,5 A

Stroomverbruik: Max. 6,1 Watt

Versterker: Twee klasse D mono versterkers

Luidsprekers: Twee 1,1”(2,8cm) luidsprekers, 8 Ohm impedantie, 1 Watt RMS vermogen / 2 Watt maximum, Frequency response 300–20000 Hz

Connectiviteit: Bluetooth v4.2 BR/EDR and Bluetooth LE specification, Class-1, class-2 and class-3 transmitter, Wifi connectiviteit 802.11 b/g/n (802.11n up to 150 Mbps), Voedingsstekker 5.5 x 2.1 mm male voor stroomadapter

Materiaal hoes: 100% polyester, trekkracht 1800 newtons, scheurweerstand 85 newtons

Instructies met betrekking tot afvalverwerking (WEEE-richtlijnen)

QU-technische specificaties afval Gooi dit elektronische apparaat niet bij het afval wanneer je het niet langer gebruikt. Lever het product in bij een organisatie die zorgdraagt voor het recyclen van technische apparatuur, zodat het milieu zo min mogelijk wordt belast.

CE conformiteitsverklaring

Wij, Qwiek BV, verklaren hierbij dat de Qwiek.snooze v2 voldoet aan de essentiële richtlijnen van ‘Low Voltage Directive – 2014/35/EU, Electromagnetic Compatibility Directive (EMC) – 2014/30/ EU, Radio Equipment Directive - 2014/53/EU’ & ‘Restriction of Hazardous Substances in Electrical and Electronic Equipment (RoHS) – 2011/65/EU.’ Een ondertekende conformiteitsverklaring kan indien gewenst worden opgevraagd bij Qwiek BV.