1. Qwiek support
  2. Qwiek.up
  3. Kom i gang med din Qwiek.up

Hvordan indstiller jeg billedet på min Qwiek.up?

I denne artikel kan du læse, hvordan du kan indstille billedet på din Qwiek.up.

Projicér på væggen eller loftet

Qwiek.up kan projicere både på væggen og loftet. Du kan indstille den ønskede projektionsvinkel ved enten at vippe Qwiek.up fremad eller opad. For at indstille vinklen er det bedst at holde fast i siderne af Qwiek.up og dreje den i den ønskede retning. Dette forhindrer, at du berører linsen med dine hænder, hvilket kan beskadige den.

QU-kantelen

Juster projektionsvinklen

Hvis din Qwiek.up ikke længere står i den rette vinkel, kan du justere den selv (hvis din Qwiek.up har 2 skruer på hver side).

Har din Qwiek.up et håndtag eller kun én skrue på hver side, og ønsker du at justere vippefunktionen? Kontakt da vores supportafdeling via vores Jackbot nederst til højre på skærmen.

Værktøj

Du vil have brug for en unbrakonøgle på 2,5 mm.

QU-allen-key-2,5mm

QU-kantel bouten

Stram de 4 skruer på ydersiden af Qwiek.up (2 skruer på hver side) lidt strammere med en 2,5 mm unbrakonøgle. Stram altid begge skruer 'per side' og prøv derefter om din Qwiek.up igen vipper som ønsket.

QU-2 kantel bouten-1

Pas på! Undgå at løsne skruerne helt. Dette kan nemlig medføre, at toppen af din Qwiek.up løsner sig og falder ned, hvilket kan forårsage permanent skade på din Qwiek.up.

Hvis du har brug for hjælp, kan du kontakte teknisk support hos din plejeorganisation.

Juster skarpheden på billedet

Du kan justere skarpheden på Qwiek.up ved hjælp af den hvide skydeknap, der er placeret direkte under lampen.

QU-scherpstellen

Billedkorrektion

QU-knoppen 4 5 6

Bemærk! Denne funktion virker kun på startskærmen (når der ikke er indsat en oplevelsesmodul).

Qwiek.up har en indbygget korrektion, der automatisk justerer billedet korrekt under projiceringen. Denne korrektion kaldes keystone. Men der kan være situationer, hvor det er ønskeligt at justere billedet manuelt. For at gøre dette skal du trykke på den runde knap (6) på betjeningspanelet og justere keystone ved hjælp af plus (4) og minus (5) knapperne. Dette giver dig mulighed for at finjustere billedet, så det passer præcis til dine præferencer og behov.