Hoe stel ik het beeld van mijn Qwiek.up in?

In dit artikel lees je hoe je het beeld van je Qwiek.up kunt instellen.

Projecteer op muur of plafond

De Qwiek.up kan zowel op het plafond als op de muur projecteren. De gewenste projectiehoek stel je in door de Qwiek.up ofwel naar voren ofwel naar boven te kantelen. Om de hoek in te stellen, kun je het beste de zijkanten van de Qwiek.up vastpakken en de Qwiek.up in de gewenste richting draaien. Zo voorkom je dat je met je handen de lens aanraakt, wat de lens kan beschadigen.

QU-kantelen

Bijstellen projectiehoek

Wanneer je Qwiek.up niet meer in de juiste hoek blijft staan, kun je deze zelf bijstellen (als jouw Qwiek.up 2 schroeven aan elke zijkant heeft).

Heeft jouw Qwiek.up een hendel of maar 1 schroef aan elke zijkant en wil je het kantelmechanisme aanpassen? Neem dan contact op met onze support afdeling via onze Jackbot rechtsonder in beeld.

Gereedschap

Inbussleutel 2,5 mm

QU-allen-key-2,5mm

QU-kantel bouten

Draai daarvoor de 4 schroeven aan de buitenzijden van de Qwiek.up (2 schroeven aan elke kant) wat strakker met een 2,5 mm inbussleutel. Draai altijd beide schroeven ‘per kant’ aan en probeer dan of je Qwiek.up weer naar wens kantelt.

QU-2 kantel bouten-1

Let op! Draai de schroeven nooit ver los. Dit kan er namelijk voor zorgen dat de bovenkant van je Qwiek.up los komt en valt, wat permanente schade aan je Qwiek.up zal veroorzaken.

Vraag indien nodig de technische dienst van jouw zorgorganisatie om hulp.

Scherpstellen van het beeld

Het beeld van de Qwiek.up kun je scherp stellen met behulp van de witte schuif die zich direct onder de lamp bevindt.

QU-scherpstellen

Beeldcorrectie

QU-knoppen 4 5 6

Let op! Deze functie werkt alleen in het beginscherm (wanneer geen belevingsmodule is ingestoken).

De Qwiek.up heeft een ingebouwde correctie om het beeld automatisch juist te projecteren. Deze correctie heet de keystone. Toch kan het wenselijk zijn om het beeld handmatig aan te passen.
Houd hiervoor de ronde knop (6) op het bedieningspaneel ingedrukt en pas de keystone aan met behulp van de plus (4) en min (5) knop.