Hvordan nulstiller jeg min Qwiek.snooze?

Qwiek.snooze har en nulstil-knap. Med denne knap kan du slette alle indstillinger og data eller gendanne fabriksindstillingerne.

Sletning af data

Ønsker du at slette alle indstillinger på Qwiek.snooze, såsom WiFi, navn og tilkoblede enheder? Brug resetknappen på Qwiek.snooze til dette formål.

Trin 1: Tag Qwiek.snooze ud af betrækket

Resetknappen er placeret på bagsiden af Qwiek.snooze. For at kunne nå den, skal du fjerne betrækket fra Qwiek.snooze.

Trin 2: Tryk på resetknappen

Brug et objekt med en spids, f.eks. en papirclips eller pen, til at trykke på resetknappen. Når resetknappen trykkes ned, vil lampen blinke orange. Hold knappen nede i 10 sekunder, indtil lampen holder op med at blinke.

Reset button

Trin 3: Slip knappen

Når du slipper knappen efter 10 sekunder, vil Qwiek.snooze slette de gemte indstillinger.

Tilbage til fabriksindstillingerne

Hvis du oplever problemer med Qwiek.snooze, kan du nulstille den til fabriksindstillingerne. Qwiek.snooze vil slette alle indstillinger og vende tilbage til den softwareversion, den havde ved købet.

Trin 1: Hold resetknappen nede i 20 sekunder

Følg ovenstående trin, men hold resetknappen nede i 20 sekunder. Herefter vil lampen lyse rødt. Qwiek.snooze genstarter automatisk.

Trin 2: Fortsæt brugen

Når Qwiek.snooze er nulstillet til fabriksindstillingerne, kan det være, at nogle nye funktioner mangler. For at kunne bruge disse funktioner skal du installere den nyeste softwareopdatering.