Hoe reset ik mijn Qwiek.snooze?

De Qwiek.snooze heeft een resetknop. Met deze knop kun je alle instellingen en gegevens wissen, of de fabrieksinstellingen terugzetten.

Jackbot_QS1_ProductZiet je Qwiek.snooze er uit als de afbeelding hier rechts? Dan heb je de eerste versie van de Qwiek.snooze. Bekijk alle artikelen over je Qwiek.snooze hier. Deze zijn te herkennen aan (v1) in de titel.

Gegevens verwijderen

Wil je alle instellingen op de Qwiek.snooze, zoals WiFi, naam en gekoppelde apparaten, wissen? Gebruik hiervoor de resetknop van de Qwiek.snooze.

Stap 1: haal de Qwiek.snooze uit de hoes

De resetknop zit aan de achterzijde van de Qwiek.snooze. Om hierbij te kunnen, dien je de hoes van de Qwiek.snooze af te halen.

Stap 2: druk de resetknop in

Gebruik een voorwerp met een smalle punt, zoals een paperclip of pen, om de resetknop in te drukken. Het lampje zal oranje knipperen wanneer de resetknop wordt ingedrukt. Houd de knop gedurende 10 seconden ingedrukt totdat het lampje oranje blijft branden.

Reset button

Stap 3: laat de knop los

Wanneer je de knop na 10 seconden los laat, zal de Qwiek.snooze de opgeslagen instellingen wissen.

Fabrieksinstellingen terugzetten

Wanneer je problemen ervaart met de Qwiek.snooze kun je hem terugzetten naar de fabrieksinstellingen. De Qwiek.snooze zal alle instellingen wissen en teruggaan naar de softwareversie die er bij aankoop op stond.

Stap 1: houd de resetknop gedurende 20 seconden ingedrukt

Volg bovenstaande stappen, maar houd de resetknop gedurende 20 seconden ingedrukt. Hierna zal het lampje rood branden. De Qwiek.snooze start automatisch opnieuw op.

Stap 2: verder gebruik

Wanneer de Qwiek.snooze terug is gezet naar fabrieksinstellingen kan het voorkomen dat sommige nieuwe functionaliteiten missen. Om gebruik te kunnen maken van deze functionaliteiten, dien je de nieuwste software update te installeren.