Hvordan laver du et personligt oplevelsesmodul?

I denne artikel vil vi forklare, hvordan du kan lave et personligt oplevelsesmodul til Qwiek.up.

For at skabe en Qwiek.up oplevelse der er tilpasset den enkelte borger, kan du lave et personligt oplevelsesmodul med fotos, musik og videoer. For at gøre dette skal du bruge en USB nøgle, hvor du placerer fotos, musikfiler og videoer. Når du er færdig, skal du blot indsætte USB nøglen i USB-porten på Qwiek.up, ligesom du gør med almindelige oplevelsesmoduler. Dette vil automatisk afspille filerne. Vi anbefaler at bruge en 'tom' USB nøgle til dette. Hvis nødvendigt, kan du i denne artikel lære, hvordan du 'tømmer' USB nøgle.

Oversigt:

Trin 1: Gem filer

Gem de billeder, musik eller videoer, som du gerne vil have på det personlige oplevelsesmodul, i en separat mappe på din computer som følgende filtyper:

• .JPEG (billeder)
  • .MP3 (musik)
  • .MP4 (videoer)

Du kan finde mere detaljeret information om de understøttede filtyper her.

Bemærk! Du kan enten placere billeder og musikfiler sammen på en USB nøgle eller videoer. Det er IKKE muligt at have videoer sammen med billeder og musikfiler på samme USB nøgle.

✅ .JPEG (billeder)
✅ .JPEG (billeder) & .MP3 (musik)
✅ .MP4 (videoer)
❌ .JPEG (billeder) & .MP4 (videoer)
❌ .JPEG (billeder) & .MP4 (videoer) & .MP3 (musik)
❌ .MP4 (videoer) & .MP3 (musik)

Trin 2: Tilslutning af USB nøgle

Sæt USB nøglen i en ledig USB-port på din computer.

Trin 3: Tømning/formatering af USB nøgle

'Åbn' USB nøglen. Nu kan du med det samme se, om USB nøglen er tom. Kontroller også, om USB nøglen er korrekt formateret som FAT/FAT32.

Hvis du har brug for hjælp til at formatere en USB nøgle, kan du klikke her.

Trin 4: Kopiering af filer

Åbn mappen, hvor dine filer er placeret. Vælg de ønskede filer og kopier dem (du kan gøre dette ved at højreklikke og vælge "Kopier" eller trække og slippe).

Trin 5: Indsætning af filer

Gå til USB nøglen, der er tilsluttet din computer, og åbn det. Indsæt de kopierede filer på USB nøglen (du kan gøre dette ved at højreklikke og vælge "Indsæt" eller trække og slippe).

Bemærk! Qwiek.up afspiller ikke filer, der er placeret i en mappe på USB nøglen.

Nedenfor kan du se et eksempel på, hvordan filerne skal være placeret på din USB nøgle:

QU-persoonlijkebelevingsmodule voorbeeld map

Trin 6: Vent på fuldførelse

Vent, indtil kopieringen er færdig. Dette kan tage lidt tid, afhængigt af filernes størrelse, din computers hastighed og typen af USB nøgle.

Trin 7: Sikker fjernelse

Sørg for, at alle filoverførsler er fuldført, og luk eventuelle filopdagelsesvinduer, der åbner USB nøglen. Højreklik derefter på ikonet for USB nøglen i systembakken (nederst til højre på din computerskærm) og vælg "Sikker fjernelse af hardware" eller "Udtag". Vent på, at det er sikkert at fjerne USB nøglen.

Trin 8: Fjernelse af USB nøgle

Træk forsigtigt USB nøglen ud af USB nøglen.

Nu har du en USB nøgle med filer på! Du kan sætte denne USB nøgle i Qwiek.up for at afspille dine egne videoer, billeder eller musik.

Min Qwiek.up afspiller ikke filerne, hvad gør jeg nu?

Du har placeret filerne korrekt på USB nøglen, men Qwiek.up afspiller dem ikke og viser en fejlmeddelelse om, at USB nøglen ikke genkendes?

Årsagen til dette er sandsynligvis USB nøglens filformat. Dette kan nemt løses ved at formatere USB nøglen korrekt.

Du kan finde en vejledning til formatering her.

Oplever du stadig problemer med at lave et personlig oplevelsesmodul? Se specifikationerne for et personligt oplevelsesmodul her.