Hvad er de tekniske specifikationer for personlige oplevelsesmoduler?

I denne artikel kan du læse alle tekniske specifikationer for personlige oplevelsesmoduler.

Udvidet filinformation

Har du problemer med at afspille filer på Qwiek.up? Så skal du kontrollere filerne på din USB nøgle og selve USB nøglen i henhold til følgende krav:

• USB nøgle:
    • Filsystem: FAT/FAT32
      FAT(32) er en særlig måde, hvorpå en USB nøgle organiserer dine filer. Du kan finde en vejledning til formatering her.
    • Typer af filer på USB nøgle: .MP4 eller .jpeg / .mp3
      Du kan enten placere billeder og musikfiler sammen på en USB nøgle eller videoer. Det er IKKE muligt at placere videoer sammen med billeder og musikfiler på samme USB nøgle.
    • Mappestruktur
      Qwiek.up afspiller ikke filer, der er placeret i en mappe på USB nøglen.
    • Filnavn: 0.mp4 / 0.jpeg
      For at angive videoer kan du bruge "0.mp4", "1.mp4", "2.mp4", osv. For billeder kan du bruge "0.jpeg", "1.jpeg", "2.jpeg", osv. Dette giver dig mulighed for at styre afspilningsrækkefølgen. Har du mere end 10 filer? Begynd derefter med "10.", "11.", "12.", osv. Ved at starte fra "10" undgår du, at filerne bliver blandet sammen.
    • Filstørrelse: mindre end (<) størrelsen på USB nøglen
      Størrelsen af filerne på USB nøglen tilsammen skal være mindre end lagerkapaciteten på den USB nøgle, du bruger. Så hvis du har en USB nøgle på 16 GB, skal filen være mindre end 16 GB, f.eks. 15 GB. Kontroller på computeren, hvad den faktiske lagerkapacitet er for USB nøglen, da dette ofte afviger fra det, der står på USB nøglen.

Hvorfor viser min USB nøgle mindre kapacitet end angivet på emballagen?

For eksempel har en USB nøgle på 32 GB en kapacitet på cirka 32.000.000.000 bytes (32 x 1.000.000.000). Når man bruger den binære beregning i GB (32.000.000.000 / 1.073.741.824), vil den samme 32 GB blive angivet som 29 GB. Derfor vises kapaciteten af en USB nøgle på 32 GB som 29 GB på computeren.

• Billeder:
    • Filtype: .jpeg
      JPEG, eller JPG, er en filtype til fotofiler. Hvis du blot omdøber filtypen til .jpeg, virker det ikke (dette ændrer ikke filtypen).
    • Filformat: ≤10MB
      Den ønskede filstørrelse må ikke være større end 10MB. Hvis filen er større, vil afspilningen ikke fungere, det vil hakke eller stoppe helt.
  • Musik:
    • Filtype: .MP3
      MP3 er en filtype til musikfiler. Hvis du blot omdøber filtypen til .MP3, virker det ikke (dette ændrer ikke filtypen).
    • Filformat: ≤10MB
      Den ønskede filstørrelse må ikke være større end 10MB. Hvis filen er større, vil afspilningen ikke fungere, det vil hakke eller stoppe helt.
    • Bitrate: ≤320 kbps
      Bitraten for musik skal være lig med eller lavere end 320 kbps. Hvis bitraten er højere, vil afspilningen ikke fungere, det vil hakke eller stoppe helt.
    • Lyd: mono eller stereo
      Der er to lydkanaler til rådighed, venstre og højre. Ved stereo vil begge lydkanaler producere forskellig lyd. Ved mono vil begge lydkanaler producere den samme lyd. Hvis der er flere lydkanaler (f.eks. 5.1 surround), vil afspilningen ikke fungere, det vil hakke eller stoppe helt.

• Video:
    • Filtype: .mp4
      MP4, eller MPEG-4, er en filtype til videofiler. Hvis du omdøber filtypen til .mp4 filer, vil det ikke virke (det ændrer ikke filtypen).
    • Opløsning: ≤1920x1080
      Den ønskede opløsning må ikke være større end 1920x1080 (1080p) eller FullHD. Hvis opløsningen er højere (4k eller højere), vil afspilningen ikke fungere, det vil hakke eller stoppe helt.
    • Bitrate: ≤20 Mb/s.
      Videofilen skal være under 20 Mb/s. Hvis bitrate er højere, vil afspilningen ikke fungere, det vil hakke eller stoppe helt.
    • Billedhastighed (framerate): ≤30 fps
      Billedhastigheden (framerate) for videofilen skal være under 30 fps, f.eks. 24, 25 eller 30 fps. Hvis billedhastigheden er højere, vil afspilningen ikke fungere, det vil hakke eller stoppe helt.
    • Frames: progressive frames
      Videofiler med bogstavet P kaldes progressive scans. For eksempel 720p og 1080p. Hvis det er interlaced, vil afspilningen ikke fungere, det vil hakke eller stoppe helt.
    • Forhold: 16:9
      For at udnytte hele billedfladen anbefaler vi et forhold på 16:9. Andre forhold understøttes, men vil vise sorte bjælker øverst og nederst på billedet. For eksempel 9:16 eller 4:3.
    • Lyd: mono eller stereo
      Der er to lydkanaler til rådighed, venstre og højre. Ved stereo vil begge lydkanaler producere forskellig lyd. Ved mono vil begge lydkanaler producere den samme lyd. Hvis der er flere lydkanaler (f.eks. 5.1 surround), vil afspilningen ikke fungere, det vil hakke eller stoppe helt.
    • Lyd bitrate: ≤320kbps.
      Bitraten for lyden skal være lig med eller lavere end 320kbps. Hvis bitraten er højere, vil afspilningen ikke fungere, det vil hakke eller stoppe helt.

Bemærk! Du kan enten placere billeder og musikfiler sammen på en USB nøgle eller videoer. Det er IKKE muligt at placere videoer sammen med billeder og musikfiler på samme USB nøgle.

✅ .JPEG (billeder)
✅ .JPEG (billeder) & .MP3 (musik)
✅ .MP4 (videoer)
❌ .JPEG (billeder) & .MP4 (videoer)
❌ .JPEG (billeder) & .MP4 (videoer) & .MP3 (musik)
❌ .MP4 (videoer) & .MP3 (musik)